As Oy Porvoon Fresco

Upea moderni kerrostalokohde Porvoossa

Porvoonjoen länsipuolelle on valmistunut upea kahdeksan kerroksinen  kerrostalokohde omalle tontille. Moderni uusikohde tarjoaa huoletonta asumista ja huolella suunniteltuja koteja. Porvoonportin alueella kaikki palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä ja alueella on runsaasti erilaista kulttuuritarjontaa.

  • Omalla tontilla
  • Autohallista suora yhteys asuinkerroksiin
  • Talopesula ja kuivaushuone
  • Talosauna ja vilvoitteluterassi

Porvoon Fresco käsittää 75 asuntoa sekä autohallin ja autokansipaikoituksen.

Hyödynnä autopaikka-alennus!
Asunnon ostajalle autopaikka puoleen hintaan, kun teet kaupat 9.8.2020 mennessä. Tarjous koskee uusia kampanja-aikana sovittuja kauppoja.
Autopaikkojen normaalihinnat:
Pihapaikka 5.500 euroa
Autohalli 12.00-13.000 euroa

Kohde on valmis, joten muuttamaan pääset nopeasti!

Rakennusliikkeen sivuilta voit ladata kohteen esitteitä.
Rakennusliikkeen sivuille pääset tästä.

Porvoo

Porvoo on kehittyvä noin 50 000 asukkaan kaupunki. Porvoon kaunis luonto yhdistettynä toimiviin palveluihin luovat houkuttelevan kokonaisuuden. Näsin asuinalue kuuluu Porvoon keskustaan ja sijaitsee Porvoonjoen länsipuolella. Näsin alueelta löytyy useita kouluja, apteekkeja, kauppoja ja kulttuuripalveluita. Joen itäpuolella sijaitsee kuulu Vanha Porvoo tunnelmaisine puutaloineen. Joenvarsi on suosittu ja virkeä alue, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia.

Porvoon sijainti valtatien 7:n varrella tukee kaupungin vetovoimaa. Helsinkiin pääsee autolla noin puolessa tunnissa. Myös julkisilla kulkuvälineillä Helsinkiin pääsee miltei mihin aikaan vuorokaudesta vain.

As Oy Porvoon Fresco
Maistraatinkatu 4
06100 Porvoo

Jealha Oy, Asuntomyynti

Taru Edelman

p. 040 757 7873
taru.edelman@jealha.fi