Asunto Oy Espoon Jylhäkallio


Helppoa asumista upeiden ulkoilumahdollisuuksien äärellä

Erittäin laadukkailla materiaaleilla varustettu moderni kerrostaloyhtiö rakennetaan laajan metsäisen puistoalueen ääreen, jylhän kalliorinteen kainaloon, josta taloyhtiö on saanut nimensä. Espoon Nöykkiöön rakennettava kerrostaloyhtiö nousee omalle tontille. Taloon tulee oma parkkihalli, johon pääsee kätevästi suoraan kerroksista hissillä.

Taloyhtiön takapihalle tulee viihtyisä oleskelualue turvallisine leikkipaikkoineen ja takametsä kallioineen inspiroi suurempiin seikkaluihin. Espoon Jylhäkallio tarjoaa luonnonläheistä asumista hyvien ulkoilumaastojen äärellä. Mikäli haaveilet huolettomasta asumisesta lähellä luontoa, voi uusi kotisi löytyä täältä.

Espoon Nöykkiö

Lähiseudun palveluissa löytyy, lähistöllä on mm. Eestinkallion, Nöykkiön ja Nöykkiönlaakson koulut, Nöykkiön kirjasto ja lukuisat kaupat. Ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi harjoitusgolfkenttä ja Puolarmaarin Frisbeegolfrata on noin kilometrin päässä. Lähin juna-asema on Espoon keskuksessa. Suomenojan ja Matinkylän asemille pääsee 10 minuutin välein lähtevillä busseilla.

Asunto Oy Espoon Jylhäkallion arvioitu valmistuminen on keväällä 2019

Rakennusliikkeen sivuilta voit ladata kohteen esitteitä.
Rakennusliikkeen sivuille pääset tästä!

Asunto Oy Espoon Jylhäkallio
Eestinlaakso 9
02280 Espoo

Asuntomyynti

Taru Edelman

p. 040 757 7873
taru.edelman@jealha.fi