Asunto Oy Espoon Jylhäkallio


KOHDE ON LOPPUUNMYYTY!

Erittäin laadukkailla materiaaleilla varustettu moderni kerrostaloyhtiö on valmistunut kesällä 2019. Jokaisessa huoneistossa on tilava lasitettu parveke ja lisämukavuutta asumiseen tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Omalle tontille rakentunut taloyhtiö on laajan metsäisen puistoalueen äärellä, jylhän kalliorinteen kainalossa, josta taloyhtiö on saanut nimensä.  Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät parkkihallista, johon pääsee kätevästi suoraan kerroksista hissillä.

Taloyhtiön takapihalla on viihtyisä oleskelualue turvallisine leikkipaikkoineen ja takametsä kallioineen inspiroi suurempiin seikkaluihin. Espoon Jylhäkallio tarjoaa luonnonläheistä asumista hyvien liikenneyhteyksien ja ulkoilumaastojen äärellä.

Espoon Nöykkiö

Lähiseudun palveluissa löytyy, lähistöllä on mm. Eestinkallion, Nöykkiön ja Nöykkiönlaakson koulut, Nöykkiön kirjasto ja lukuisat kaupat. Ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset ja esimerkiksi harjoitusgolfkenttä ja Puolarmaarin Frisbeegolfrata on noin kilometrin päässä. Lähin juna-asema on Espoon keskuksessa. Suomenojan ja Matinkylän asemille pääsee 10 minuutin välein lähtevillä busseilla.

Asunto Oy Espoon Jylhäkallio on valmistunut kesällä 2019.

Asunto Oy Espoon Jylhäkallio
Eestinlaakso 9
02280 Espoo

Asuntomyynti

Taru Fallström

p. 040 757 7873
taru.fallstrom@jealha.fi