As Oy Helsingin Myllykylänmäki

Asunto Oy Helsingin Myllykylänmäki ilmakuva
Asunto Oy Helsingin Myllykylänmäki ilmakuva

As Oy Helsingin Myllykylänmäki tarjoaa kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisessä ympäristössä. Tämä 16 asunnon taloyhtiö koostuu kymmenestä rakennuksesta. Taloista kuusi on erillistaloa, kaksi kolmen asunnon rivitaloa ja kaksi paritaloa. Rakennustyöt aloitettiin elokuussa 2012 ja kohde oli muuttovalmis syyskussa 2013.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välillä. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma luovat kokonaisuuden jossa viihtyy. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta mukautuen ympäristöön perheiden ehdolla. Kohteissa on kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys tuovat asumiseen mukavuutta. Nykyaikainen eristystekniikka tekee asumisesta ekologista sillä talot ovat erittäin energiapihejä.

Jokaista asuntoa kohti on varattu talojen väleihin sijoitettu lämmitystolpallinen autopaikka. Asuntoihin kuuluu myös oma ulkovarasto sekä erillinen kerhotila, joka on kaikkien asukkaiden käytössä.

Kohteen sijainti
As Oy Helsinkin Myllykylänmäki sijainti
Tarkastele sijaintia klikkaamalla karttakuvaa
Yhteistyössä

maxbuild_logo_0