As Oy Helsingin Myllykylänrinne


As Oy Helsingin Myllykylänrinne tarjoaa kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisessä ympäristössä. Tämä 22 asunnon taloyhtiö koostuu 13 rakennuksesta. Rakennukset on sijoiteltu kauniiseen rinteeseen oman keskuskadun ympärille. Rakennustyöt aloitettiin syksyllä 2013 ja valmistui lokakuussa 2014.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksenvälillä. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma luovat kokonaisuuden jossa viihtyy. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta mukautuen ympäristöön perheiden ehdolla. Asuinmukavuutta tuo myös kohteessa oleva kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntojen nykyaikainen eristystekniikka tekee niistä ovat hyvin ekologisia ja energiapihejä.

Jokaista asuntoa kohti on varattu lämmityspistokkeellinen autopaikka ja autopaikat on sijoitettu asuntojen väleihin. Asuntoihin kuuluu myös oma ulkovarasto sekä erillinen kerhotila, joka on kaikkien asukkaiden käytössä.

Kohteen sijainti
As Oy Helsinkin Myllykylänmäki sijainti
Tarkastele sijaintia klikkaamalla karttakuvaaYhteistyössä

maxbuild_logo_0