As Oy Helsingin Myllynlehto


As Oy Helsingin Myllynlehto tarjoaa kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisessä ympäristössä. Tämä 12 asunnon taloyhtiö koostuu kuudesta rakennuksesta. Rakennukset on sijoiteltu kauniiseen rinteeseen oman keskuskadun ympärille. Rakennustyöt aloitettiin kesällä 2014 ja valmistui heinäkuussa 2015.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksenvälillä. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma luovat kokonaisuuden jossa viihtyy. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta mukautuen ympäristöön perheiden ehdolla. Asuinmukavuutta tuo myös kohteen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnot ovat nykyaikaisen eristystekniikan ansiosta erittäin energia pihejä.

Jokaista asuntoa kohti on varattu lämmityspistokkeellinen autopaikka ja autopaikat on sijoitettu suojaa rakennusten väleihin. Asuntoihin kuuluu myös oma ulkovarasto sekä erillinen kerhotila, joka on kaikkien asukkaiden käytössä.

Kohteen sijainti
As Oy Helsinkin Myllykylänmäki sijainti
Tarkastele sijaintia klikkaamalla karttakuvaaYhteistyössä

maxbuild_logo_0