As Oy Helsingin Myllyntähkä


As Oy Helsingin Myllyntähkä tarjoaa kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisessä ympäristössä. Kohteen neljä paritaloa ja kaksi kolmen asunnon rivitaloa muodostavat 14 asunnon kokonaisuuden. Rakennukset on sijoiteltu kauniiseen rinteeseen oman keskuskadun ympärille. Rakennustyöt aloitettiin kesällä 2013 ja valmistui heinäkuussa 2014.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksenvälillä. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma luovat kokonaisuuden jossa viihtyy. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta mukautuen ympäristöön perheiden ehdolla. Asuinmukavuutta lisää myös kohteessa oleva kaukolämpö sekä siihen yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. Nykyaikainen eristystekniikka tekee kohteesta hyvin ekologisen ja enerhiapihin.

Jokaista asuntoa kohti on varattu talojen väliin sijoitettu lämmityspistokkeellinen autopaikka. Asuntoihin kuuluu myös oma ulkovarasto sekä erillinen kerhotila, joka on kaikkien asukkaiden käytössä.

Kohteen sijainti
As Oy Helsinkin Myllykylänmäki sijainti
Tarkastele sijaintia klikkaamalla karttakuvaa
Yhteistyössä

maxbuild_logo_0