As Oy Porvoon Valkovuokko

As Oy Porvoon Valkovuokko on Porvoon arvostetuimmalle pientaloalueelle valmistunut 26 rivitaloasunnon kokonaisuus. Asunnot ovat kooltaan 90 ja 114 neliöisiä sekä niissä on mm. oma sauna ja kaksi lämmitystolpallista autopaikkaa. Rakennustyöt on saatu päätökseen ja taloyhtiö valmistui heinäkuussa 2012.

Pihlajatien alue on perheiden suosiossa oleva asuinalue Porvoon keskustan ja Kevätkummun välissä. Palvelut, kuten sairaala, koulut ja kaupat ovat käveilyetäisyydellä ja merestäkin pääsee nauttimaan muutaman sadan metrin kävelyn pääässä. Alue muutenkin tarjoaa hyvät harraste ja ulkoilumahdollisuudet ja Porvoon monipuolinen tarjonta tukee tätä aktiviteeteillaan.

Laadukas rakentaminen huokuu monissa yksityiskohdissa, kuten spottivaloissa, upeissa terasseissa ja saunojen viimeistelyissä. Fiksut pohjaratkaisut ja koko asunnon lattialämmitys tuovat käytännöllisyyttä ja mukavuutta asumiseen. Jokaiseen asuntoon kuuluu lisäksi kaksi lämmityspistokkeellista autopaikkaa ja jokaisella asunnolla on oma varasto.

Kohteen sijainti
Sijainti
Tarkastele sijaintia klikkaamalla karttakuvaa

Yhteistyössä

maxbuild_logo_0