As Oy Sipoon Graniitti
As Oy Sipoon Graniitti on Pähkinälehdon uudelle asuinalueelle noussut kahden kerrostalon kokonaisuus. Huoneistojen koot vaihtelevat 44,5 ja 83 neliön välillä tässä omistustontille rakennetussa 52 asunnon yhtiössä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja Helsinkiin on matkaa vain 25 km. Läheisessä liikekeskuksessa on monipuoliset kaupalliset ja julkiset palvelut, kuten terveyspalvelut, kirjasto ja päivittäistavarakaupat. Uusi koulukeskus, päiväkoti ja liikuntahalli sijaitsevat aivan vieressä. Rakennustyöt aloitettiin heinäkuussa 2014 ja kohde valmistui loppuvuodesta 2015.

Ruiskurappauksella viimeisteltävät betonielementit tarjoavat modernia tyylikkyyttä. Ekologinen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys luovat asumismukavuutta. Asunnoissa on myös lasitetut parvekkeet ja modernit avoimet olohuone/keittiöratkaisut.

Kalusteiden ja pintamateriaalien valintaa on helpotettu luomalla valmiiksi erilaisia sisustusmalleja , joista ostajan on mahdollista valita. Tämän lisäksi ostajalla on myös mahdollista suunnitella ja valita haluamansa materiaalit. Sisustussuunnittelija on käytettävissä.

Osassa asunnoista on sauna ja taloyhtiön sauna tarjoaa saunomismahdollisuuden niille, jotka eivät omaa saunaa halua.

Kohteen pääsuunnittelijana on ollut Suunnittelutoimisto ARKTIKA.
Kohteen RS-pankkina toimi Itä-Uudenmaan Osuuspankki.

Karttalinkki

Yhteistyössä

 

op-logo

opkkfi