Etusivu

As. Oy Espoon Jylhäkallio havainnekuva

Asunto Oy Espoon Jylhäkallion asunnot nyt myynnissä!
Voit tutustua uusiin myynnissä oleviin kohteisiimme valitsemalla ylävalikosta Myynnissä nyt. Sivuilta löytyy yleisesittely myytävistä kohteista. Tarkemmat tiedot, kuten varaustilanteen voit tarkistaa valitsemiltamme kiinteistövälittäjiltä. Asunto-osakeyhtiöiden esittelysivuilta löydät niitä välittävien kiinteistövälittäjien yhteystiedot. Voit tutustua myös jo rakennuttamiimme kohteisiin, sivulla Referenssit.

Jealha Oy on eteläsuomalainen yksityisessä omistuksessa oleva sijoitusyhtiö, jonka sijoitukset painottuvat asunto- ja kiinteistösijoittamiseen. Yrityksen omistamat kiinteistöt sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta se omistaa kiinteistöjä myös esimerkiksi Jyväskylästä. Jealha Oy:n kiinteistösijoittaminen alkoi 2000-luvun alusta ja se onkin ansioitunut sijoittajana, rakennuttajana sekä kiinteistöjen jalostajana siitä lähtien. Uudiskohteiden rakennuttajana yhtiö on toiminut vuodesta 2011 ja kokemuksia on kertynyt useista kohteista ympäri Etelä-Suomea.

Yhtiö omistaa myös useita liike- ja teollisuuskiinteistöjä ja vuokraa niistä erikokoisia toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja eri aloilla toimivien yritysten ja yksityisten ihmisten tarpeisiin. Kiinteistöt sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla ja voit tutustua välitystoimintaamme ylävalikosta Toimitilat tai vierailemalla välityssivullamme, Toimitilanne.fi.

Kohteen sijainti:


Yhteistyössähuom! logo

Kiinteistömaailma

OPKK kiinteistövälitys


Jere Hanttu