Vuokraamme toimistot, varastot, tuotantotilat ja pienvarastot

Jealha Oy on kotimainen kiinteistösijoitusyhtiö, jonka kanssa asiointi on sujuvaa ja mutkatonta. Ketteränä toimijana pystymme tarjoamaan toimitilapalveluita joustavasti ja tehokkaasti. Panostamme tilojen kehittämisessä helppoon muokattavuuteen sekä energiatehokkuuteen ja ynpäristöystävällisyyteen, jotta monipuoliset tilaratkaisumme palvelevat vuokralaisiamme myös tulevaisuudessa.

Muuntautumiskykyiset varasto-, tuotanto- ja toimistotilaratkaisumme vastaavat niin yksityisten, yritysten kuin yhdistysten toimitilatarpeisiin. Toimitilamme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. 
Pystyäksemme jatkossakin tarjoamaan toimitiloja asiakkaillemme, olemme kiinnostuneita erilaisista myytävistä toimitiloista, tonteista ja maa-alueista.

 

Vuokraamme toimistot, varastot, tuotantotilat ja pienvarastot

Muuntautumiskykyiset varasto-, tuotanto- ja toimistotilaratkaisumme vastaavat niin yksityisten, yritysten kuin yhdistysten toimitilatarpeisiin. Toimitilamme sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Pystyäksemme jatkossakin tarjoamaan toimitiloja asiakkaillemme, olemme kiinnostuneita erilaisista myytävistä toimitiloista, tonteista ja maa-alueista.

 

Toimitilat sekä sales and leaseback -järjestelyt

Haluaisitko vapauttaa yrityksen pääomaa myymällä toimitilanne, muttet haluaisi siirtää toimintaanne uusiin tiloihin? Tee kansamme nk. sales and leaseback -järjestely eli me ostamme toimitilanne ja te jäätte vanhoihin tiloihinne vuokralaiseksi.

 

Jealha Oy:n toimitilojen vuokraamisesta vastaa Toimitilanne.fi

Toimitilat

Kiinnostuitko toimitiloistamme?
Ota yhteyttä Tatuun.

Ota yhteyttä

katso vapaat

Tuotantotilat

katso vapaat

Toimistotilat

katso vapaat

Varastotilat

katso vapaat

Pienvarastot yksityisille ja yrityksille

Tilaa Toimitilanne-uutiskirje

Välittäjille tarjoamme oman Toimitilatorstai-postituslistan. Uutiskirjeessä kerromme sekä uusista että vuokratuista Toimitilanne Suomen toimitiloista 1-2 kertaa kuukaudessa. Tilauksen yhteydessä voi valita, minkä alueiden toimitilat kiinnostavat: pääkaupunkiseutu, pk-seudun kehyskunnat, Lahden seutu.

etsimme

Tontteja ja maa-alueita

Etsimme tontteja ja kehitettäviä maa-alueita

Onko sinulla tiedossa pääkaupunkiseudulta tai kehyskunnista vapaita maa-alueita tai tontteja, jotka sopisivat portfolioomme?