Toimitilat

Toimitilanne Suomi toimitilat

Olemme kiinnostuneita erilaisista ostettavista kiinteistöistä pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa. Myös erilaiset maa-alueet ja tontit kiinnostavat. Voit tarvittaessa jäädä vuokralle kohteeseen sale and leaseback -järjestelyin!

Ota rohkeasti yhteyttä: Tatu Hyvärinen, p. 040 145 7845, tatu.hyvarinen(a)toimitilanne.fi

Vuokraamme Toimitilanne.fi-sivustollamme erilaisia varasto-, tuotanto- ja toimistotiloja. Lisäksi sivuilta löytyy myös tarjoamamme pienvarastot. Toimitilakiinteistöt sijaitsevat pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) sekä muualla Etelä-Suomessa (Nurmijärvi, Järvenpää sekä Lahden seudulla Orimattila).

Vuokralaisemme ovat niin yksityisiä henkilöitä kuin yrityksiäkin. Yritykset toimivat pääasiassa logistiikan ja valmistavan teollisuuden ja materiaalien käsittelyn parissa. Hyvät kulkuyhteydet ja toimivat tilat tukevat vuokralaisiemme toimintaa.

Voit tutustua vapaisiin tiloihimme:
Vapaat toimistotilat
Vapaat varasto- ja tuotantotilat

Toimitilanne.fi sivustolla on esitelty Jealha Oy:n omistamia toimisto-, varasto- ja tuotantotiloja. Sivustolla esitellään myös Jealha Oy:n omistajan ja lähipiirin omistamia kiinteistöjä.
Välityssivuiltamme löydät kutakin kohdetta välittävän henkilön yhteystiedot.

Vuokrattavat tilat on pääsääntöisesti tarkoitettu arvonlisäverolliseen käyttöön eli mainittuihin vuokriin lisätään aina arvonlisävero.

Vapaat tuotantotilat toimitilatVapaat toimistotilat toimitilatVapaat varastotilat Vapaat pienvarastot

toimitilanne suomi kartta toimitilat


Muutamia kiinteistöjämme:

Alaniementie
Alaniementie 2, 02970 Espoo
Itälahdenkatu
Itälahdenkatu 23, 00210 Helsinki
Lahnuksentie 215, 01840 Klaukkala
Lahnuksentie 215, 01840 Klaukkala
Minkkikatu 1-3, 04430 Järvenpää
Minkkikatu 1-3, 04430 Järvenpää

Yhteistyössä

Toimitilanne Suomi toimitilat

platicom-log-keskitetty


Ostetaan teollisuuskiinteistö kiinteistö ostetaan pääkaupunkiseutu tontti kehitys kehitystontti varastokiinteistö varasto perintö maapohja vuokratontti omistustontti perinnönjako konkurssipesä pesänhoito perinnönjako