UUDISRAKENTAMINEN

Unelmiesi koti

MUUTTOVALMIS

Tapiolan Feenix
Lue lisää

MUUTTOVALMIS

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 19
Lue lisää

Uudiskohteita, jotka kestävät aikaa

Olemme erikoistuneet rakennuttamaan ainutlaatuisia asuntoja, jotka kestävät aikaa ja mukautuvat asukkaansa elämänvaiheisiin. Kohteemme sekä suunnitellaan että rakennetaan yhdessä tarkkaan valittujen kumppaneiden kanssa.  

 

Kiinnitämme paljon huomiota arjen luksukseen: asumisen tulee olla kaikille sujuvaa, mutta ottaa huomioon asukkaiden yksilölliset tarpeet. Meistä sujuvan arjen takaavat kaikki ne pienet yksityiskohdat, joita et edes tule ajatelleeksi. Meille ei riitä, että asunnot on suunniteltu hyvin, myös yhteisten tilojen ja piha-alueiden tulee olla tyylikkäitä, turvallisia ja toimivia. Toimivuuden lisäksi meille on tärkeätä tehdä asuintaloja, jotka ovat tyylikkäitä ja aikaa kestäviä.

Uudisrakentamista vuodesta 2011

Ensimmäisen uudiskohteen rakennutimme vuonna 2011 ja olemme sen jälkeen rakentaneen kodin yli 800:lle perheelle. Uudiskohteitamme on niin Espoossa, Helsingissä, Porvoosssa kuin Sipoossa. Uusin kohteemme rakentuu tällä hetkellä Espooseen. Tapiolan Feenixin kolme ainutlaatuista asuintaloa on suunnitellut professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala.

Asuntomyynti

Kiinnostuitko Jealhan rakennuttamista uudisasunnoista?
Ota yhteyttä Taruun.

Ota yhteyttä

Makuuhuoneen visualisointikuva Jealhan rakennuttamasta Tapiolan Feenixistä.

Nyt myynnissä

Tapiolan Feenixin asunnot