valmistunut kohde

Herttoniemen Torni

Arjen luksusta Länsi-Herttoniemessä

Asunto Oy Herttoniemen Torni on kahden korkeatasoisen tornitalon kerrostaloyhtiö, joka koostuu 72:stä erikokoisesta asunnosta. Kerrostalot sijaitsevat arvostetussa Länsi-Herttoniemessä, metroaseman läheisyydessä. Vierestä löytyy myös Herttoniemen liikuntapuisto sekä monipuoliset ulkoilu- ja hiihtomaastot.. Kohde valmistui alkuvuodesta 2017.

 

Huoneistojen koot vaihtelevat tässä omalle tontille rakennetussa taloyhtiössä 30-88 m2 välillä. Tyylikkäät keittiöt, lasitetut parvekkeet, liki kolmen metrin huonekorkeus sekä kaapistojen ruhtinaallinen säilytystila luovat asumiseen luksusta. Osasta huoneistoista löytyy myös oma sauna.

Taloyhtiön kaksi kattoterassisaunaa tarjoavat upeat löylyt myös niille, joiden asunnoissa ei saunaa ole. Lisäksi asukkaiden käytössä on huoneistokohtaiset irtaimistovarastot, oma talopesula, kerhohuone sekä harrastetila. Osittain talon alla on myös parkkihalli, josta voi lunastaa oman autopaikan.

 

Suunnittelu: Arkkitehdit Anttila & Rusanen Oy. Kohteen rakentamisesta vastasi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme MaxBuild Oy.