UUDISKOHDE

Tapiolan Feenix

Tapiolan Feenixin upeat asunnot nyt myynnissä

Espoon puutarhakaupunginosan sydämeen on syntymässä uusi upea tornitalokokonaisuus!

Tapiolan Feenix rakentuu kahden asuintornitalon ja liiketilojen kokonaisuudesta Ainoa-kauppakeskuksen viereen, nykyisen Vesiputoustalon tontille. Feenix tarjoaa erilaisuutta, muokattavia pohjia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät elämästä monin verroin helpompaa.

Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala, SARC Architects.

Asunto Oy Espoon Tulilintu

Asunto Oy Espoon Aurinkosiipi

Asunto Oy Espoon Kultahöyhen

Asuntomyynti

Jealhan asuntomyyjä Taru Fallström.

Haluatko ostaa kodin Tapiolan Feenixistä?
Ota yhteyttä Taruun.

Ota yhteyttä

Sisustus

Olemme valinneet Tapiolan Feenixiin valmiita sisustusteemoja. Silkki, Kelo ja Kaski -teemat kumpuavat luonnosta ja ympäristöstä. Samalla nimet liittyvät läheisesti Kalevalaan ja Tapiolaan. Nimet löytyvät Tapiolan puistojen, katujen ja alueiden nimistä. 

Kysy lisää valituista materiaaleista ja sisustuksesta. Asuntomyyntimme palvelee teitä Tapiolan Feenixin kivijalassa, osoitteessa Itätuulenkuja 10 A, 02100 Espoo. Varaathan ajan etukäteen, Taru Fallström puh. 040 757 7873. 

Ajatonta arkkitehtuuria ja Tapiolan tunnelmaa ​

Tapiolan Feenix hurmaa katsojansa jo ulkoa käsin. Tapiolan Feenix on vaalea ja moderni rakennus, joka edustaa ajatonta arkkitehtuuria. Harmooninen kokonaisuus syntyy harkituista detaljeista niin ulkona kuin sisällä. Sisätiloissa luonnonvalolla on merkittävä rooli. Yleisten tilojen ja huoneistojen tilasuunnittelussa on huomioitu esteettömyys ja asumismukavuus. Feenix vastaa ylpeästi moderneihin vaatituksiin sekä tyylillisesti että teknisesti.