UUDISKOHDE

Tapiolan Feenix

Tapiolan Feenixin upeat asunnot nyt myynnissä

Espoon puutarhakaupunginosan sydämeen on syntymässä uusi upea tornitalokokonaisuus!

Tapiolan Feenix rakentuu kahden asuintornitalon ja liiketilojen kokonaisuudesta Ainoa-kauppakeskuksen viereen, nykyisen Vesiputoustalon tontille. Feenix tarjoaa erilaisuutta, muokattavia pohjia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka tekevät elämästä monin verroin helpompaa.

Kohteen suunnittelusta vastaa professori, arkkitehti SAFA Antti-Matti Siikala, SARC Architects.

Asunto Oy Espoon Tulilintu

Asunto Oy Espoon Aurinkosiipi

Asunto Oy Espoon Kultahöyhen

Asuntomyynti

Jealhan asuntomyyjä Taru Fallström.

Haluatko ostaa kodin Tapiolan Feenixistä?
Ota yhteyttä Taruun.

Ota yhteyttä

Sisustusvalinnat

Valitse tyyliisi sopiva sisustusteema tai valitse eri teemoista. Silkki, Kelo ja Kasi kumpuavat luonnosta ja ympäristöstä. Samalla nimet liittyvät läheisesti Kalevalaan ja Tapiolaan. Nimet löytyvät Tapiolan puistojen, katujen ja alueiden nimistä. Voit valita materiaalit ja varusteet asunnon myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista tai valita materiaaleja lisämyyntimallistosta. Showroomissa pääset tutustumaan Feenxin pintamateriaaleihin, varusteluun ja värimaailmoihin. Showroom sijaitsee asuntomyynnin yhteydessä Tapiolassa ja on avoinna sopimuksen mukaan.

Ajatonta arkkitehtuuria ja Tapiolan tunnelmaa ​

Tapiolan Feenix hurmaa katsojansa jo ulkoa käsin. Tapiolan Feenix on vaalea ja moderni rakennus, joka edustaa ajatonta arkkitehtuuria. Harmooninen kokonaisuus syntyy harkituista detaljeista niin ulkona kuin sisällä. Sisätiloissa luonnonvalolla on merkittävä rooli. Yleisten tilojen ja huoneistojen tilasuunnittelussa on huomioitu esteettömyys ja asumismukavuus. Feenix vastaa ylpeästi moderneihin vaatituksiin sekä tyylillisesti että teknisesti.