valmistunut kohde

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 17

Tyylikkäitä koteja Helsingin Myllykylässä

Asunto Oy Helsingin Valssimyllynkatu 17 on 17 asunnon kodikas pari- ja rivitaloyhtiö omalla tontilla.
Uusien tyylikkäiden kotien huonemäärä vaihtelee kolmesta kuuteen ja neliöt 81,5 m2 – 124 m2. Pohjaratkaisuiltaan tehokkaissa ja toimivissa kodeissa on parveke, terassi ja sauna. Talot valmistuivat keväällä 2021.


Myllykylä on nykyaikainen puukaupunkikylä, jossa on useita erilaisia pien-, pari- ja rivitaloihin sijoittuvia asuntoja. Mahtavat näkymät korkealta kalliolta ja luonnonläheinen sijainti tarjoavat upeat puitteet asumiselle. Kevyen liikenteen viherväylä kotikadulta Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueen suuntaan ja aivan asuinalueen vierestä tulevaisuudessa kulkeva Raide-Jokeri takaa sujuvan liikkumisen myös ilman omaa autoa. Eikä metrollekaan ole kuin reilu kilometri matkaa.

 

Huoneistot ovat kaksikerroksisia ja niissä on keittiö, saunaosasto ja molemmissa kerroksissa wc-tilat suihkuineen. Alakerrassa olohuoneen jatkona on asunnon levyinen upea terassi ja yläkerrassa maiseamia pääsee ihailemaan parvekkeelta. Asunnot ovat myös monipuolisesti muunneltavissa asumisen elinkaaren mukaan.