valmistunut kohde

Helsingin Myllykylänmäki

Kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisyydessä

As Oy Helsingin Myllykylänmäki tarjoaa kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisessä ympäristössä. Tämä 16 asunnon taloyhtiö koostuu kymmenestä rakennuksesta. Taloista kuusi on erillistaloja, kaksi kolmen asunnon rivitaloa ja kaksi paritaloa. Rakennustyöt aloitettiin elokuussa 2012 ja kohde oli muuttovalmis syyskuussa 2013.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välillä. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma luovat viihtyisän kokonaisuuden. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta mukautuen ympäristöönsä, perheiden ehdolla. Kohteissa on kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys tuo asumiseen mukavuutta. Nykyaikainen eristystekniikka tekee asumisesta ekologista ja talot ovat erittäin energiapihejä.

Jokaista asuntoa kohti on varattu talojen väleihin suojaan sijoitettu lämmitystolpallinen autopaikka. Asunnoilla on myös omat ulkovarastot, lisäksi asukkaiden käytössä on erillinen kerhotila. .