valmistunut kohde

Helsingin Myllyntähkä

Kaupunkimaista pientaloasumista luonnonläheisyydessä

As Oy Helsingin Myllyntähkä tarjoaa asumismukavuutta lähellä palveluita ja luontoa. Kohteen neljä paritaloa ja kaksi kolmen asunnon rivitaloa muodostavat yhteensä 14 asunnon kokonaisuuden. Rakennukset on sijoiteltu kauniiseen rinteeseen oman keskuskadun ympärille. Rakennustyöt aloitettiin kesällä 2013 ja kohde valmistui heinäkuussa 2014.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välimaastossa. Alueen luonnonläheisyys, yhteisöllisyys sekä kaupunkimainen tunnelma luovat kokonaisuuden, jossa koko perhe viihtyy. Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta sulautuen ympäristöön. Asumismukavuutta lisää myös kohteessa oleva kaukolämpö sekä siihen yhdistetty vesikiertoinen lattialämmitys. Nykyaikainen eristystekniikka tekee kohteesta hyvin ekologisen ja energiapihin.

Jokaisella asunnolla on talojen väliin sijoitettu lämmityspistokkeellinen autopaikka. Asunnoilla on myös oma ulkovarasto, lisäksi asukkaiden käytössä on erillinen kerhotila.