valmistunut kohde

Helsingin Myllynpuisto

Puuronkoiset talot tarjoavat tyylikkyyttä ja asuinmukavuutta

As Oy Helsingin Myllynportti on 26 asuntoa sisältävä taloyhtiö, joka nousi Myllykylään Myllyväenkadun ja Ratasmyllyntien risteykseen. Myllyportti muodostuu kahdeksasta paritalosta, kolmesta rivitalosta ja yhdestä omakotitalosta. Myllynportin asunnot ovat Hitas-sääntelyn piirissä, mikä mahdollistaa edullisen omistusasunnon hankkimisen. Asunto Oy Helsingin Myllynportti valmistui alkuvuodesta 2017.

Myllykylän alue on uusi kaupunkimainen pientaloalue Myllypuron ja Itäkeskuksen välillä. Alueelle ominaista on luonnon läheisyys ja samalla yhteisöllinen ja kaupunkimainen tunnelma.  Puurunkoiset talot tarjoavat modernia tyylikkyyttä ja asumismukavuutta eri kokoisille perheille. Ekologinen kaukolämpö ja sen mahdollistama vesikiertoinen lattialämmitys tekevät yhdessä nykyaikaisen eristyksen kanssa tästä kohteesta erittäin energiapihin.

Jokaiseen asuntoon kuuluu oma ulkovarasto sekä vähintään yksi lämmityspistokkeellinen autopaikkaa. Kohteessa on myös erillinen kerhotila kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä.